Tak to je fajn že se podařilo, pravda že ten manuál je docela stručný a co jsem do něj zběžně nakoukl, tak jsem z toho též nebyl moudrý. Tak nějak z toho usuzuji, že je třeba nastavováním reglu stanovit meze (nakalibrovat ho), odkud kam má regulovat, v jaké poloze kniplu má zapnout a začít regulovat (zhasne červená), v jaké poloze sepnout max výkon (rozsvítí zelená) a mezitím by se měla pohybovat oblast regulace (částečný výkon, bez barvy). Jestliže ti v nule svítí červená a pak hned přejde na zelenou, tak zřejmě regl funguje jako spínač a z nuly hned hodí plný výkon. Ale jak přesně to nastavování pomocí trimru na reglu funguje mi není úplně jasné (musel bych to vidět a zkusit naživo). Není to nějak tak že při otáčení trimru se mění barva diody a při těch přechodech je třeba mít knipl posunutý do pozic, co mají vymezovat ty polohy 2 a 3 (1 a 4 zřejmě budou krajní polohy kniplu)?. Jinak ten regl je pouze jednosměrný? Aspoň tak to na mě působí, obousměrný by měl mít neutrál a nastavovat chod na obě strany.
Obecně beru nastavování reglů za nutné zlo a snažím se ho minimalizovat. Když po dlouhé době něco opět potřebuji, tak mezitím vše zapomenu a opět musím pracně studovat manuál. S programovacími kartami by to bylo zřejmě snazší, ale kvůli sporadickému použití se mi je nechce pořizovat. S regly Jeti nemám vůbec zkušenosti, takže bych ti už lépe nedovedl poradit. Sám používám DSYS (tam je návod podrobnější a nastavitelných parametrů více) případně další. Tak hlavně aby ti to už fungovalo správně.
P.S. neinzeruješ náhodou aktuálně na modelbazaru poptávku po dalším reglu Jes 60 Navy?