Krok 18 - Olaminování trupu. Z této části nejsou bohužel žádné fotky,protože obě ruce jsem měl v rukavicích a od pryskyřice, ta ochotně tuhla, tkanina se kroutila, vlákna z ní se motala,....a čas utíkal. Prostě nebyla chuť cokoliv fotit. A taky fotka o laminování moc neřekne, chtělo by to video..
Zatím je položena jedna vrstva tkaniny cca 80-100g/m2, nevím je to z koupeného pytle zbytků a bez popisu, vlákna jsou v tomto případě rovnoběžně s osou lodi (střed trupu má dostatečně velké poloměry ohybu a tam, kde je třeba hodně ohýbat – na přídi, jsou už hrany stočené šikmo k vláknům). Laminát je přetažen i přes falšborty zadní paluby, předpokládá se, že odtokové díry se vyříznou podle děr v pásku. Do rýhy mezi palubou a PS se natlačila pryskyřice s mikrobalóny (aby nebyla tak těžká) a aerosilem (aby nestékala) proto, aby byla větší styčná plocha a tedy větší pevnost spoje mezi palubou a trupem. Jak je tvar lodi komplikovaný, tak se příď laminovala překvapivě velmi dobře, stačilo jedno nastřižení a založení tkaniny na přídi i falšbortu. Zato záď byla trestem za všechny mé modelářské hříchy... Kulaté na všechny strany...
Na fotce už odpočívá trup na skříni. Je na desce zatížený aby se odstranilo zbytkové prohnutí po patálii s papírem. Druhou vrstvu dám příště a o třetí zatím zvažuji, jestli ji dám také zvenku nebo po vydlabání PS zevnitř.

Začlo jaro a mladého přešel elán tak toho dnes moc nebude.
Krok 19 - Zatížením trupu se podařilo palubu vyrovnat, zatím to vypadá OK, uvidíme až se sundají PS z paluby začistí okraje atd. Ale aby toho štěstí nebylo zas tak moc, tak se projevily propady PS mezi žebry. Řezání PS odporovou pilou přesně kolem žeber ten PS trochu podřízne. Chtělo by to nějaký fígl jak řezat tak 2-3mm kolem žeber. Na fotce je hrubě vytmelená první vrstva laminátu pro vyplnění propadlin. Uvažoval jsem, kdy je tmelit, jestli teď nebo až na hotový laminát, ale rozhodnul jsem se pro teď. V podstatě vznikne sendvič kdy tmel bude mezi nosnými vrstvami laminátu a mělo by to být pevnější než několik tkanin na sebe a teprve pak tmel. No uvidíme.

Druhým problémkem je odchlípnutí laminátu na zakulacení bortu na zádi. Ale to zas tak nevadí, stejně jsem počítal s tím, že se to nepovede a bude se to muset udělat samostatně jemnou tkaninou.
Krok 20 – Druhá vrstva laminátu. Z tohoto nemám žádné fotky protože jsem si zapomněl vzít foťák.
Po vybroušení tmelu je zvenku položena jedna vrstva tkaniny kepr asi 80-100g/m2, vlákna šikmo na podélnou osu lodě. Při tomto střihu (45°) se tkanina snadno vytvarovala podle trupu, nebyl problém přeložit příď, záď. Problém je položit tak střiženou tkaninu na loď – natahuje se, chová se jak guma. V tomto případě je vhodné přizvat na pomoc 1 až 2 páry pomocných rukou. Anebo po okraji tkaninu přelepit páskou která po položení před přilaminováním sundá.
Krok 21 – Odstranění papírových žeber, PS a přední paluby.
Po odstranění PS je jasné, že dvě vrstvy tkaniny jsou málo. Torzně je trup tuhý dostatečně ale stěny jsou promáčknout docela snadno. Proto se odstranila separační lepící páska z laminátu, přebrousil se celý trup zevnitř a očistil se laminát zadní paluby zespodu od lepidla na PS a trup se zevnitř vylaminoval dvěma vrstvama hrubé tkaniny která byla střihnuta tak, aby končila pod úrovní palub. Na přídi aby neztlustila falšbort a nebyl problém s opětovným vložením paluby, na zádi by byl problém s ohybem mezi bokem trupu a palubou. Ten spoj (trup-paluba) byl zpevněn páskem tenčí tkaniny s vlákny opět 45°na osu spoje. Na fotce je stav po dokončení laminování:

Na přídi je vidět zelenou pásku chránící falšbort před polepením laminovací pryskyřicí.
Krok 22 – Obliny na zádi
Protože pokusy olaminovat obliny na zádi současně s laminováním trupu ztroskotaly jednak na tom, že se tkanina odchlipovala a jednak byl problém s jejím přesným zastřižením – laminát končí kolmo k palubě, byly laminovány samostatně. Nejdřív se odstřihnula odstávající tkanina trupu, přebrousil se laminát tak aby plynule přecházel na PS jádro, laminátová deska paluby byla zdrsněna a PS jádra v místě kde se bude laminát stýkat s palubou byl podbroušen. Paluba v okolí byla opět naseparována pro snažší čištění od zbytků laminátu. Z 80g kepru jsem vystřihl kousky a nasucho je vytvaroval tak aby končily přesně kolmo na palubě. Do podbroušení PS v místě styku s palubou byla nanesena pryskyřice a aerosilem a PS jádro přelaminováno každé dvěma vrstvama.

Zakončení směrem k přídi bude zaříznuto do roviny a vlepena destička laminátu 0.5mm.
Teď nějakou dobu zde asi nepřibude nicnového, protože nastoupí všemi milovaná fáze tmelení a broušení...:)