Téma: Výroba formy na laminátový trup ...
Vzhľadom na letnú uhorkovú sezónu, ktorá sa trošku prejavuje aj na tunajšom fóre
sa pokúsim popísať a pár fotkami zdokumentovať, ako sa robí forma na laminátový trup lode, keď ju robí profesionál ( Predom informujem, že tým nemyslím seba ).
Celá záležitosť vznikla tak, že pred časom som zo styroduru vystrúhal trup na môj obľúbený Damen Shoalbuster 2208 ( Herman ). Snažil som sa ho konečne urobiť maketový, podľa trojpohľadu a nejakých fotiek, čo som našiel na webe. Remorkér je v mierke 1/33 a zmestí sa do "malého" Tug Towingu.
Pôvodný zámer bol, že styrodurové pozitívne kopyto olaminujem, vytmelím a použijem ako laminátovú škrupinu. Skúsení kolegovia ma však "ukecali", že radšej nech z toho rovno spravíme formu, že taký trup je kvalitnejší, a že to nie je žiadny problém ...
Dal som sa nahovoriť a s ich podstatným prispením ( ďakujem Peťo a Juraj ) vznikla predloha, alebo ak chcete kopyto určené na zaformovanie:
Podrobný popis výroby kopyta asi v tejto chvíli nie je podstatný, lebo sa ideme baviť zhotovení formy. Tak snáď niekedy na budúce. Podstatné je, aby bol povrch hladký s čo najmenej defektami, podľa možnosti súmerný a nie krivý, pretože každá takáto chyba kopyta sa samozrejme premietne do konečného trupu.
Keď som na začiatku spomenul, že budem dokumentovať , ako formu na laminátové trupy zhotovujú profesionáli, mal som tým na mysli Petra Mikulku z Bratislavy.
Kto ho poznáte, viete, že je to veľmi ochotný človék, ktorý ozaj nemá problém sa podeliť so svojími bohatými modelárskymi skúsenosťami. A tí , čo ste videli laminátové trupy z jeho dielne, asi chápete, prečo som ho nazval profesionálom.
Preto keď sme sa pred časom o pripravovanom trupe na Hermana bavili, sám navrhol, aby som sa zúčastnil výroby formy, nafotil to a skúsil aj nejako popísať. On vraj ja na poriadnú robotu, a nie na vypisovanie na internete.
Takže tak som sa dostal do úlohy pomocnej pracovnej sily , fotografa a pisálka. Preto aj môj komentár k nasledujúcim fotkám berte trochu s rezervou. Ak budem trepať príliš veľké blbosti, snáď ma Peťo opraví ...
Toľko "stručný" úvod a teraz k veci :