Téma: Armeria
Zdravim, už nějakej ten pátek jezdím s Armerií, několikrát jsem hledal jakoukoliv fotku či podklad a nic. Tak mě napadlo napsat i tady, co kdyby se někdo náhodou našel
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Skutečné lodě » Armeria
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim, už nějakej ten pátek jezdím s Armerií, několikrát jsem hledal jakoukoliv fotku či podklad a nic. Tak mě napadlo napsat i tady, co kdyby se někdo náhodou našel
a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
... remorkér... viz jeho foto.
petr hájek napsal:a to jde o trávničku , nebo o tu nákladní lodičku na sypké suroviny?
... remorkér... viz jeho foto.
me še foto nikde nezobrazuje
proto se ptám
Nejde o remorkér, ale o francouzký lodivodský člun. Podle Le Modele Reduit Bateau nr. 95 (98?) jej překreslil v Polsku 1961 Jerzy Siwiec. Plánek lze najít taky tady http://librairie-hussard.com/catalog/mo … 50289.html Je tady taky fotka skutečné lodi. Jinak model soutěžil na MS NS myslím v Bakově , nejsem si jistý zda byl v Borovanech, viděl jsem jej na poslední soutěži v Hulíně 2000 - někdo ze severních Čech. Jinak tyto modely této lodě jsem zahlédl v reportážích z výstav Modelů v Olomouci. Sám mám tento model stavěný v roce 1972, bohužel v současnosti už 2 roky chybí dokončit nějaké drobné detaily a povrchovku, aby šla znovu na vodu. Tuto loď má také Roman L. z Mariánského Údolí, jezdí s ní Moravský pohár F4a, ale je celkem bez detailů. Pokud se mi ozveš na email, pošlu ti pár fotek těchto modelů.
Kdybyste jezdili na seriál, tak byste jí viděli v F2A v akci Samotná moje stavba je pravděpodobně někdy z konce 80. let. Mě byla věnována na renovaci někdy kolem roku 2006. V současnosti je moje Armerie zralá opět na renovaci, protože všechno celkem pracuje, takže začala ve velkym praskat barva... A jsem z Duchcova
Jinak sypte na mě všechno, co máte
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » Skutečné lodě » Armeria