Nojby napsal:ivvo napsal:Jen zachovávejte paniku...
Obdobné téma řeším v práci 2 rok, protože se nám na naše sportovní hry hlásí tolik lidí, že to časově nestíháme. Ať jsme zkoušeli jakákoliv omezení, nikdy jsme neuspěli a vždy se přihlásilo více lidí než rok předtím.
Zatím jsme našli jen jedno řešení. Od příštího roku máme omezení v max počtu účastníků na jednu akci a kdo se dříve přihlídí jede... Mě osobně se toto pravidlo nelíbí, ale je asi jediné možné jak to omezit.
I když bude pravidlo, že jeden člověk v jedné kategorii může jet jen v 1 týmu tak za nějakou dobu bude stejně tolik zájemců, že se nevejdou ani tak... Časový problém je zatím jen u Bráníku, protože se jede jen 1 den, takže jedno z možných řešení by mohlo být ho prodloužit stejně jako ostatní soutěže...
PS: Romane neboj, my s nexem máme také jednoduché cíle = porazit LOVE 
máš pravdu, jediné účinné , prostě limit účasti a pak smolík
Dovolím si maličkou reakcičku
Sice chápu vocogo, ale takhle striktně - kdo se dříve zapíše = ten jede mi nepřipadá zrovna šťastné... a proč? protože se to zvrtne k tomu, že se budu přihlašovat na všecko... a pak mi to nevyjde a nepřijedu - a najednou bude na akci pět mančaftů, i když časově to bude stavěné na deset...
Spíš mě napadla jiná věc - možná kacířská - co tak po vzoru F1 kvalifikační jízdy - prostě krátká trať se dvěma - třema překážkama a na čas - po projetí všech stanovit pořadí a jede se hlavní soutěž... přitom je stále možnost, že ten, kdo v kvalifikaci neuspěl a zůstal (a to by nejspíš udělala většina, jelikož jde i o lidi) by mohl nastoupit v případě, že některý kvalifikovavší se tým odstoupí třeba pro technickou závadu (jo ukroucená hřídel a hned je pět mančaftů v pérdeli pane hrábě :-D)
Je to jen okamžitý nápad, tak prosím nekamenovat (a nebo jen přes SZ :-D)
A zase můžu vesele mlčet...
Tak pardi ahoj na nějaké soutěži :-)
MONAKO I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd